Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Control » Protocol inspector Problem after upgrade
  •  
gnogel

Messages: 4
Karma: 0
Send a private message to this user
Hello!

We use Kerio Control 8.2.0 build 1334, but after upgrade the protocol inspector do not work correct.
SMTP mails are denied if the protocol inspetcor is set to Standard or SMTP.
The Content rules for SMTP are not working anymore - the message in filter-log shows up like there is no positive filter rule anymore!
Same for HTTP.

regards - Georg
  •  
satlx

Messages: 1
Karma: 0
Send a private message to this user
I confirme that we had exactly the same issue.

for smtp to work i had to take out the inspector out
for kerio vpn to work did the same ...

What was new ? ==> inserted a ASA Betwen Kerio and wan with necessary existing rules.
Previous Topic: Problem after upgrading to 8.2.0
Next Topic: pppoe Fehler/Error
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Mon Oct 23 22:48:56 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00436 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.