Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Authentication problem with mapped active directory (Authentication problem with mapped active directory)
  •  
Mo

Messages: 1
Karma: 0
Send a private message to this user
Hi guys
I have set up my kerio with active directory mapped
i have my users in kerio but the problem is that:
the users which have "logon to" setting in active directory,can not be authenticated in kerio web panel,as long as i clear the "logonto" setting, they will be authenticated
anybody have an idea ?
I use kerio version 7.4.1 and win server 2008 for active directory server

[Updated on: Sun, 08 December 2013 09:30]

  •  
Pavel Dobry (Kerio)

Messages: 5245
Karma: 251
Send a private message to this user
Mo, using fake duplicate profiles will not be tolerated in this forum.
BTW: I think you are talking about Kerio Control and this is duplicate to your another post: http://forums.kerio.com/t/26263//
Previous Topic: VMWare appliance bit-ness
Next Topic: Outlook attachments
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Wed Aug 23 08:15:32 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00401 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.