Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Control » CPU 100% with 8.2.x
  •  
Vanek

Messages: 4
Karma: 0
Send a private message to this user
After upgrading appliance from 8.1.x to 8.2.1 (and 8.2.2 is the same) after several tens of hours in 5 minutes CPU utilization climbs to 100% and stays there. Only solution is restart firewall but it is only temporary solution.
I didn't change configuration, didn't find nothing in logs, do not use antivirus. I tried disable intrusion prevention, disable protocol inspector for HTTP, disable VPN server and connection but only restart helps.
Anybody has the same problem?
Is there simple way to downgrade appliance from 8.2.2 to 8.1.1 version?
  •  
pym

Messages: 25
Karma: 1
Send a private message to this user
My Kerio control is in Hyper-V and I have the same problem.

but no solution.

I only workaround, I add cpu (2 cpu) and drop at 50%
Previous Topic: Kerio is bottleneck!
Next Topic: Some devices cannot connect - licensing issue?
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Thu Nov 23 19:51:05 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00351 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.