Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » URL doesn't work for Webmail..please help
  •  
syrcle

Messages: 10
Karma: 0
Send a private message to this user
Hi all,

I just recently installed the Kerio MailServer 6.0 trial on my Mac OS X Panther Server. According to the Webmail manual....to connect to the Webmail interface, you enter the IP address or the DNS host name for the server at which it mail sits on. When I type the url in, it defaults to my website, as it probably should.
So just to clarify, when I connect to the server via http://www.servername.com it does not take me to the login screen but takes me to my default website on the server.

How do I setup webmail so that I can login to a url other than the one that has my website on it??
I can't seem to find this information in the manuals. Am I missing something?

Thanx in advance!!
  •  
bperkins

Messages: 355
Karma: 0
Send a private message to this user
You can probably type in https://hostname.com if you don't have another secure website on port 443. The problem is you have two programs running on the same port, your regular website and KMS non-secure webmail. You need to change the port for non-secure KMS. Under the admin console, goto: Configuration/Services/HTTP and change the port that KMS operates.

BTW, it is more secure to use the HTTPS service anyway.....

Hope this helps....
BP


>
> Hi all,
>
> I just recently installed the Kerio MailServer 6.0 trial on my Mac OS X
> Panther Server. According to the Webmail manual....to connect to the
> Webmail interface, you enter the IP address or the DNS host name for the
> server at which it mail sits on. When I type the url in, it defaults to my
> website, as it probably should.
> So just to clarify, when I connect to the server via
> http://www.servername.com it does not take me to the login screen but takes
> me to my default website on the server.
>
> How do I setup webmail so that I can login to a url other than the one that
> has my website on it??
> I can't seem to find this information in the manuals. Am I missing
> something?
>
> Thanx in advance!!
>
>
>



Previous Topic: list.cpp: Cannot start mail exchange thread
Next Topic: KMS 5 Problem with mails sending to my own domain...
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Tue Nov 21 14:50:58 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00342 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.