Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » SSL Problems after moving server
  •  
andrewrob

Messages: 70
Karma: 3
Send a private message to this user
Just moved our server from one mac to another. Everything working fine so I thought. But some people getting ssl errors now.

For example some of our users use gmail to get pop email from our server and that now says "Unable to establish secure SSL connection to xxxxx [ Help ]
Server returned error: "SSL error: unable to verify the first certificate"

We are also getting errors in the warning log:

454 4.7.0 TLS not available due to local problem

Mac Mail and Outlook 2011 which are our main clients seem to work fine though.
Previous Topic: Share calendar settings and viewing
Next Topic: Outlook detected an add-in problem
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Mon Aug 21 08:31:44 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00387 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.