Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Control » I was wrong, when I installed ? (I was wrong, when I installed ?)
  •  
asady

Messages: 1
Karma: 0
Send a private message to this user
I was wrong, when I installed ?

./fa/3329/0/

  • Attachment: 1.jpg
    (Size: 14.78KB, Downloaded 332 times)
  •  
ICT and Me

Messages: 936

Karma: 53
Send a private message to this user
What you try to install?

ICT and Me
Carlo Turk
The Netherlands
www.ictandme.nl
  •  
Pavel Dobry (Kerio)

Messages: 5245
Karma: 251
Send a private message to this user
I suppose it was Kerio VPN client.

Unfortunately, we cannot help due to restrictions and sanctions associated with your country. I'm sorry.
  •  
ICT and Me

Messages: 936

Karma: 53
Send a private message to this user
@Pavel,
I can't see from which country this person is.
But is this a U.S. regulation?

@Asady, can you tell me what you try to install?

ICT and Me
Carlo Turk
The Netherlands
www.ictandme.nl
Previous Topic: IPSec VPN add domain suffix
Next Topic: Kerio as a Proxy Server
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Thu Aug 24 01:10:15 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00467 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.