Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Missing folder - __kerioimapi...No mail in Apple Mail inbox
  •  
giobbi

Messages: 90
Karma: 0
Send a private message to this user
Four users, out of 280, we cannot get Mail to display inbox with iMAP. Whatever we do - nothing works. If we rebuild Inbox, on server or Mail we can se mail flashing but they doesn't show up when finished. Only error i see is this:

Cannot open folder ~xxxxxx<_at_> xxxx.xxx/__keriomapi__STORE/__keriomapi__STORE_ROOT/__keriom api__IPM_ROOT: directory doesn't exist.

Anyone seen this and have a cure for it? Only thing is to use POP, for some strange reason POP works.
Previous Topic: User intermittent not receiving external mail
Next Topic: Admin IP Address Group sort sequence incorrect on Red Hat
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Mon Aug 21 15:57:13 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00382 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.