Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Control » I can't post to Kerio Connect section on the forums, but I can post here...
  •  
jahsupport

Messages: 2
Karma: 0
Send a private message to this user
Yes, I have validated my account. What's going on here?

When I click "new topic" under Kerio Connect, I get the account details page, but it works fine under "Kerio Control"...
  •  
schmitzk

Messages: 4
Karma: -1
Send a private message to this user
Same Problem here

k
  •  
mlee (Kerio)

Messages: 246
Karma: 16
Send a private message to this user

Would you please try again with different browsers, I created a test post without any issue:
http://forums.kerio.com/m/113186/#msg_113186

FYI I am using Firefox on Ubuntu.

M.

PTSD. BP. OCD. ASPD. BPD. Certified.
  •  
schmitzk

Messages: 4
Karma: -1
Send a private message to this user
seems to work now.
only change I made was a firefox update done this week.

k
Previous Topic: Copy data
Next Topic: Why Kerio Control IPSEC uses the AES-CBC mode?
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Mon Oct 23 00:31:21 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00440 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.