Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Control » HTTPs authentication with Kerio IP as default gateway
  •  
Trax

Messages: 3
Karma: 0
Send a private message to this user
Hello,

I have installed 7.4.2 build 5136 and my problem is that Kerio not prompts me authentication dialog when I try to access a URL with HTTPS if I have configured my kerio server IP address as default Gateway on a client computer. With the same configuration, if I try to access a HTTP url Kerio prompts me the authentication dialog.

However, If I remove the default gateway from my client computer and I add the kerio server as proxy server in the internet explorer options, Kerio always prompt me the authentication dialog when I try to navigate HTTP and HTTPS.

¿ How can I solve that Kerio always prompt me authentication in HTTPS with gateway IP address configured in TCP/IP client protocol ?

Thanks,

[Updated on: Mon, 07 April 2014 11:16]

Previous Topic: Destination NAT to a Microsoft NLB Cluster
Next Topic: Notices at visit of certain sites
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Fri Nov 17 18:39:45 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00408 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.