Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Contact photo not showing in Outlook 2013
  •  
ajamali

Messages: 100
Karma: 1
Send a private message to this user
Hi,

We are using Outlook 2013 with Connect 8.2.2, all contacts photo has been uploaded to the active directory.
Contact photo is show up in Outlook 2007/2010, but after upgrading to Outlook 2013 the photo doesn't show anymore.

Could you please advise how to fix this? Btw photo is displays in Connect Client

[Updated on: Tue, 08 April 2014 08:11]

Previous Topic: Create a Calendar resource that is always available?
Next Topic: Multiple booking on single resource
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sat Sep 23 18:25:48 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00408 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.