Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Old Kerio Connect Stuck at Backup (Kerio Connect 7.4.3 on Windows Server 2003 trouble)
  •  
marc@kam.be

Messages: 18
Karma: 1
Send a private message to this user
Hi,
Just before making the move to a new server (I was installing the server) the old mail started acting weird!
The outgoing mails seems to go out, but incoming mails got stuck (local delivering) and still are

So I speed up the setup of the new Kerio Connect 8.3.1 on a new temp server.
This way the customer can process the new incoming mails.

Yesterday night I started a full backup of the old server and this morning it still is running and seems stuck at 12% saying it will take about 5 days to complete the backup

any idea on how to solve this, or could i move the Kerio folders to the new server and see what happens

The customer is also moving from windows to Mac (but that should not be an issue for Kerio)

The Smartest thing Eve could ever do
was biting the Apple
  •  
Vicky

Messages: 656

Karma: 81
Send a private message to this user
Hi Marc,

If the backup is stuck then there might be a I/O issue with the store. You can move the folders from install to another but we do recommend compressing the store via zip to help protect the files. Check this KB for pointers on how to manually move to a new machine instead of using Kerio backups:

http://kb.kerio.com/360

I hope this helps a little.
Vicky
  •  
marc@kam.be

Messages: 18
Karma: 1
Send a private message to this user
Would you use the same version as on the old server (7.4.3) or would you just use the latest (8.3.1)

Kind Regards
Marc

The Smartest thing Eve could ever do
was biting the Apple
  •  
Vicky

Messages: 656

Karma: 81
Send a private message to this user
Hi Marc,

I would always recommend to move to and from the same version as there are subtle changes in the mail store between those versions. So I would move to and from 7.4.3 and then once everything is running fine on the new machine then upgrade to 8.3.1.

I hope that helps,
Vicky
  •  
marc@kam.be

Messages: 18
Karma: 1
Send a private message to this user
Done

All seems to work now on 8.3.1
Thanks for the help

All that's left now is updating the clients

The Smartest thing Eve could ever do
was biting the Apple
  •  
Vicky

Messages: 656

Karma: 81
Send a private message to this user
Awesome. Glad its all running fine now Smile
Previous Topic: Kerio Connect - logs not rotating
Next Topic: Třídění příchozích mailů
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Wed Aug 23 23:29:43 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00503 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.