Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Control » Traffic Policy doesn't work correctly
  •  
Krylva

Messages: 2
Karma: 0
Send a private message to this user
Hello, i've got the problem. One of my traffic policies fail at different times. It becomes to work after switching off and on.
I can't find the reason of this situation. Please help me)

[Updated on: Thu, 03 July 2014 10:52]

  •  
ICT and Me

Messages: 940

Karma: 53
Send a private message to this user
Hi,
backup your configuration. Reset to factory settings and reload your configuration backup.
If this isn't working send a screenshot of the rule here.

ICT and Me
Carlo Turk
The Netherlands
www.ictandme.nl
  •  
Krylva

Messages: 2
Karma: 0
Send a private message to this user
How can I reset it?
Previous Topic: DNS Problem
Next Topic: control user internet in terminal server
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sat Oct 21 08:53:10 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00372 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.