Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Can't sync Kerio with Gmail?
  •  
JGU69

Messages: 4
Karma: 0
Send a private message to this user
Hi, I've got my Gmail setup so I can send messages using my Kerio based email address but I can't set up the POP3 so that when people email me at the address on Kerio my Gmail account will pull the emails into my Gmail inbox. Very frustrating as I'm having to check both accounts independently to make sure I don't miss anything!

I'm using the correct passwords but the error message is always the same when trying to set it up. See attached screenshot. How can I fix this?! Thanks Smile

[img]./fa/3572/0/[/img]

  •  
freakinvibe

Messages: 1485
Karma: 57
Send a private message to this user
The problem is that port 110 is not open on your server. You either have to open it on the firewall or you have to start the POP3 service on KC.

Dexion AG - The Blackberry Specialists in Switzerland
http://www.dexionag.ch
  •  
JGU69

Messages: 4
Karma: 0
Send a private message to this user
freakinvibe wrote on Wed, 20 August 2014 16:12
The problem is that port 110 is not open on your server. You either have to open it on the firewall or you have to start the POP3 service on KC.


Thanks freakinvibe! How do I go about doing either of these?
  •  
freakinvibe

Messages: 1485
Karma: 57
Send a private message to this user
For the POP3 Service in KC:

WebAdmin > Configuration > Services > POP3

Make sure the Status is "Started" and the Startup Type is "Automatic"

For port 110 on the firewall: Open it up on the firewall. As I don't know which setup and which firewall you are using, I cannot give you any detailed steps.

Dexion AG - The Blackberry Specialists in Switzerland
http://www.dexionag.ch
  •  
JGU69

Messages: 4
Karma: 0
Send a private message to this user
Thanks freakinvibe, I'll try this or get an admin to open the POP3 and see if it works!
  •  
JGU69

Messages: 4
Karma: 0
Send a private message to this user
Thanks again freakinvibe that worked perfectly and everything is synced now Smile
  •  
freakinvibe

Messages: 1485
Karma: 57
Send a private message to this user
Glad to hear it works now!

Have a great day.

Dexion AG - The Blackberry Specialists in Switzerland
http://www.dexionag.ch
Previous Topic: Error restoring backup
Next Topic: Securing SMTP server
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Wed Feb 22 07:11:10 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00851 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.