Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » **SPAM** prefix NOT being removed (v8.3.0 fix not working for me)
  •  
MarkK

Messages: 454
Karma: 46
Send a private message to this user
I just upgraded from 8.2.4 to 8.3.2 the other day. I noticed in the release notes that as of 8.3.0
- The **SPAM** prefix is removed from a message subject when the message is marked as not a spam, now.

This doesn't seem to work for me. If I hit the Not Spam button, the subject stays the same with **SPAM** in the prefix position.

Am I missing something on how that should work? I even tried moving one of the HAMS back to my inbox, and the **SPAM** prefix stays.
  •  
freakinvibe

Messages: 1479
Karma: 55
Send a private message to this user
Are you using the Kerio WebClient to mark a message as "Not Spam"? This works for me. When I click "Not Spam" the message is moved from Junk to the Inbox and the **SPAM** prefix is gone.

It does not work immediately if I use Outlook and move the message from Junk to Inbox. I need to re-sync Outlook for the change to appear.

Dexion AG - The Blackberry Specialists in Switzerland
http://www.dexionag.ch
  •  
MarkK

Messages: 454
Karma: 46
Send a private message to this user
I'm using Outlook and KOFF. I didn't try it in web mail, and I'll have to try the resync in KOFF.

Thanks
  •  
Mark Price (Kerio)

Messages: 134
Karma: 17
Send a private message to this user
Hi MarkK

I believe that this feature is currently only in the Connect Webmail client and not in Outlook/Koff at this moment in time.

Hopefully this will find its way into the connector in a future release.

I hope this helps.

Mark Price
Kerio technical support.

Log Support Incidents here: http://www.kerio.com/support
Also, please use our KB: http://kb.kerio.com
  •  
freakinvibe

Messages: 1479
Karma: 55
Send a private message to this user
Mark Price: This is not true, it is working from the Kerio side:

I move a mail from Junk to the Inbox with Outlook (drag and drop).

Now I look in WebMail: It is correctly moved to the Inbox and the **SPAM** prefix has gone.

Problem: Outlook does not refresh the subject automatically, so in Outlook, you still see the prefix.

[Updated on: Fri, 22 August 2014 18:04]


Dexion AG - The Blackberry Specialists in Switzerland
http://www.dexionag.ch
  •  
MarkK

Messages: 454
Karma: 46
Send a private message to this user
I'll have to try this on a machine with the KOC (non-offline) connector and see if that works.
  •  
Mark Price (Kerio)

Messages: 134
Karma: 17
Send a private message to this user
Hi all

I did a little more testing, and it does work as intended with Webmail. you mark it as not spam and it removes the **spam** from the subject.

Koff on the other hand doesn't support it automatically. it doesn't move the message for you, you have to do this manually once marked as not spam. you then have to do a cache empty to then show the correct status in the subject line. this is why I've said this isn't fully supported in koff yet.

Hopefully this will come in a future update.

Hope this helps.

Mark Price
Kerio technical support.

Log Support Incidents here: http://www.kerio.com/support
Also, please use our KB: http://kb.kerio.com
Previous Topic: Customize "Out of Office" subject line?
Next Topic: Kerio Connect Footer
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Wed Jan 18 15:03:52 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.01829 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.