Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Password with special characters didn't work correct
  •  
valshare

Messages: 85
Karma: 0
Send a private message to this user
Hello,

i use a password with a length of 13. The password are a mix of numbers, special characters like <_at_> and ( and letters.
The Password works fine with my iPhone devices and if i login in the web interface. But if use the "Kerio-Connect-Account-Assistant.mpkg" there is a problem with the password. Are there any restrictions? In the manual i can't find anything about restrictions for the password.

Regards, Valle
Previous Topic: Kerio Connect 8.2.2 release
Next Topic: Java required?
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Tue Oct 17 22:26:42 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00423 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.