Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » no logs on km6
  •  
sirjosi

Messages: 71
Karma: 0
Send a private message to this user
finally trying out the latest release of KM6, just noticed that when I go to logs, it's blank! nothing in the logs folder either. When I right click on it and select log settings, it crashes!

oh this is on an xp machine. checked permissions on the mailserver and its open to everyone right now.

help anyone?

thanks

[Updated on: Sat, 21 August 2004 00:23]


pay it forward
-sirjosi
Previous Topic: Outlook connector
Next Topic: Alias with wildcard?
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Tue Nov 21 05:45:10 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00328 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.