Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Control » Unknown error 4294967293 ON PPPoE
  •  
Goran

Messages: 326
Karma: 5
Send a private message to this user
After Kerio is started 2-7 days and line try reconnect after 24h,
get this error "Unknown error 4294967293" for PPPoE.
When Kerio is rebooted all is fine...
3GB ram,
using PPPoE not as interface, but trough one of interfaces.
Used on other server same error.

EDIT:
In version 8.4.1 build 2731

on v 8.3 it happened but not so often

[Updated on: Thu, 30 October 2014 08:12]


Question cannot be stupid, but some of the answers can.
Previous Topic: Speed Problem
Next Topic: The internal antivirus has failed to start
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sun Apr 23 19:38:21 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.01023 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.