Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Archive no longer visible
  •  
sramdeen

Messages: 14
Karma: -1
Send a private message to this user
Hi
I recently moved the archive location on my kerio connect server (8.3.4 patch 1) from the main data volume to a spare partition that wasn't being used.
I copied over the contents of the archive folder and then changed the path in the administration console. I then restarted the server and verified that messages were appearing in /Volumes/s1/kerioarchive/2014-Nov/#msgs/. All seemed fine.

However, today I had the need to look at the archive so I logged into the webmail interface as admin but the 'archive' section on the left-hand side is no longer there. I have switched between the old interface and new but the archive isn't visible on either system.

Can someone please offer any advice?

Thanks
Stuart
  •  
jcooper

Messages: 61
Karma: 3
Send a private message to this user
Didd you find a solution to this? I'm having a similar problem after moving to a new server. Thanks.
  •  
sramdeen

Messages: 14
Karma: -1
Send a private message to this user
Nope. Disappointed that nobody from kerio has replied.
  •  
Pavel Dobry (Kerio)

Messages: 5163
Karma: 245
Send a private message to this user
Kerio listens at http://www.kerio.com/support

Did you copy also acl.fld file? Maybe you should disable and then re-enable access rights for archive folder in user setting in product administration.

Knowledge Base: http://kb.kerio.com/.
Technical support: http://www.kerio.com/support
------------------
Stay Connected Anytime, Anywhere. Discover Kerio Cloud!
  •  
jcooper

Messages: 61
Karma: 3
Send a private message to this user
Yes, somehow my admin account's archive access got unchecked. I had seen references to acl.fld in posts referring to v6, but that file did not exist on my server so I assumed it was done away with in later released of KMS. Thanks!

Jeff

[Updated on: Wed, 26 November 2014 14:53]

  •  
sramdeen

Messages: 14
Karma: -1
Send a private message to this user
Quote:
Yes, somehow my admin account's archive access got unchecked


Thank you! This is what was causing my issue.

Previous Topic: Kerio Connect 8.3.4 patch 1 - Outlook 2003 printing issue
Next Topic: Security Rights public folder
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Thu Feb 23 08:01:42 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.02784 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.