Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Operator » direct to VM does not play greeting
  •  
mjackson

Messages: 64
Karma: 0
Send a private message to this user
For some reason when using direct to VM forwarding, not recorded outgoing message plays. The default system message plays. If you forward as normal with no answer, it works fine. This is for all extensions.

Suggestions?

[Updated on: Mon, 01 December 2014 15:06]

  •  
Filip Jenicek (Kerio)

Messages: 1094
Karma: 80
Send a private message to this user
Hi,

which message did you record? (unavailable, busy, temporary)
Is Voicemail->announcement configured to play the same message?

Filip
  •  
mjackson

Messages: 64
Karma: 0
Send a private message to this user
That was the problem. Not sure how that got changed this has been working fine for months. Lesson learned.

Thanks
Previous Topic: record welcome message
Next Topic: Call permissions on specific extensions
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sat Jun 24 07:06:00 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00382 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.