Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » problem when the format is html in message
  •  
jmripert

Messages: 78
Karma: 0
Send a private message to this user
hello

new problem... :-(

when I receive a new message in html, the body is empty ?
I've the same problem on 4 box actually
I've look the source on local server (linux), the .EML has the body no empty...

what can I do for read the message-html ?
  •  
bperkins

Messages: 359
Karma: 0
Send a private message to this user
I've reported the bug to Kerio. They are working on it. I hope it is fixed soon, because it is a major bug for me.
  •  
jmripert

Messages: 78
Karma: 0
Send a private message to this user
thank's for response

what do you for solve this problem ?
because a lot of my user have this poroblem...
:-(
Previous Topic: Unknown error during a test migration
Next Topic: Kerberos
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sat Nov 18 09:40:37 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00471 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.