Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Unknown error during a test migration
  •  
zahid

Messages: 1
Karma: 0
Send a private message to this user
While doing a Migration yesterday I ran across this error. The server I am migrating from is running Exchange 2000 with the latest service packs with Active Directory on the same server. There were quite a few messages that could not be transferred. Those messages were in folders under the users INBOX. Could this be related in any way?

Folder: 2do/urgent
CopySubFolders(): SetProps() failed: Unknown error. <0x8004140Ch>
CopySubFolders(): SetProps() failed: Unknown error. <0x8004140Ch>
0 messages


Thanks,
Zahid
Previous Topic: Apple Open Directory !!!
Next Topic: problem when the format is html in message
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sun Nov 19 19:09:44 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00363 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.