Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Kerio website down? (Kerio.com won't load, links wrong too)
  •  
oregonbob

Messages: 18
Karma: 0
Send a private message to this user
Has Kerio been hacked or something? www.kerio.com just gave me a "redirect" error and then I clicked the link for Kerio Connect and it took me to the forum.
  •  
freakinvibe

Messages: 1508
Karma: 58
Send a private message to this user
http://www.kerio.com works for me perfectly.

Have you tried to clear your browser cache and restart the browser?

If you are not sure if a site is just nor working for you or everyone on the Internet, you can check any domain here:

http://www.isup.me


Dexion AG - The Blackberry Specialists in Switzerland
https://dexionag.ch
  •  
oregonbob

Messages: 18
Karma: 0
Send a private message to this user
I cleared and restarted browser. www.kerio.com yields same results
"This webpage has a redirect loop

ERR_TOO_MANY_REDIRECTS"

It might be YOU that needs to clear cache to see its current state. A website can show being "UP" but putting out garbage, such as redirect errors.

[Updated on: Fri, 10 July 2015 08:08]

  •  
freakinvibe

Messages: 1508
Karma: 58
Send a private message to this user
No, it must be you, it is working for me on 3 different browsers and on my phone.

What browser are you using?

Have you tried on another computer/phone?

When you do ping www.kerio.com, what IP address do you get?

Dexion AG - The Blackberry Specialists in Switzerland
https://dexionag.ch
  •  
oregonbob

Messages: 18
Karma: 0
Send a private message to this user
I used Chrome and IE.
Ping www.kerio.com shows: 23.253.180.17
  •  
freakinvibe

Messages: 1508
Karma: 58
Send a private message to this user
OK, that's the same IP I see.

Do you have any Proxy between you and the Internet or do you have any security software loaded on your computer that might intercept Internet traffic?

Have you tried on your smartphone?

Dexion AG - The Blackberry Specialists in Switzerland
https://dexionag.ch
  •  
oregonbob

Messages: 18
Karma: 0
Send a private message to this user
No proxies, etc. I'm on Windows 8.1. Also tried a different machine Win 7.

I'll try a different network. It probably has something to do with you being on other side of planet.

Update: I just tried a completely different network/location/ISP via remote desktop and it worked OK there.

I'll try it in the morning. It's after midnight here.
Previous Topic: Send/Receive Error
Next Topic: Apple Contacts not syncing - One way from server to Contacts
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Fri Aug 18 05:10:21 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00462 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.