Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » MailFilters in WebMail not working?
  •  
RF-Ent

Messages: 8
Karma: 0
Send a private message to this user
When I select "Mail filters" from the Settings menu nothing happens. Anyone know what's going on?
  •  
bperkins

Messages: 355
Karma: 0
Send a private message to this user
do you have a pop-up blocker running? If you do, it will block the mailfilter window.

BP
  •  
RF-Ent

Messages: 8
Karma: 0
Send a private message to this user
No pop-up blockers. Other pop-up windows in WebMail work fine.
  •  
lindsay

Messages: 12
Karma: 0
Send a private message to this user
Which browser are you using ? mailfilters won't display in FireFox for me, but will in IE
Previous Topic: logs not displayed, crashes admin console
Next Topic: S/MIME
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Fri Nov 24 00:51:07 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00384 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.