Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Add-in disabled message in Outlook 2013 after 8.5.2 update
  •  
m.sand

Messages: 24
Karma: -4
Send a private message to this user
After upgrading our server to 8.5.2 our users are seeing a message "Outlook detected an add-in problem":
[img]./fa/3996/0/[/img]
Never seen this before the update and nothing has changed on the server or in the network after the update.
Outlook 2013 on Windows 8.1 64-bit (English and Swedish OS:es). Automatic updates of Office are enabled (running version 15.0.4745.1000).

Anyone seen this before?
/Mattias

  •  
MarkK

Messages: 454
Karma: 46
Send a private message to this user
Yeah, I have. For some reason, the plugin takes longer to start than Outlook likes, so it disables it. You can add it to the 'always enable list' in Outlook.
File > Manage Add-Ins > Kerio Outlook Connector User Interface
Select the option to Always Enable This Add-in
Previous Topic: KOFF Issues
Next Topic: Double spacing when creating e-mail in Internet Explorer 11
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sun Jan 22 21:23:21 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00752 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.