Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Host not found errors in Outlook 2011
  •  
McIrish

Messages: 234
Karma: 8
Send a private message to this user
I have a user who is unable to send to a group he created. I had him recreate the group and he is still getting Host not found errors. Anyone have an idea what's going on?
Below is what he is getting back after sending an email to the new group. I changed the names to protect the email accounts.


-----Original Message-----
From: Mail Delivery Subsystem <postmaster<_at_>email.ourdomain.com>
Date: Wed, 4 Nov 2015 10:18:41 -0600
To: John Ourguy <jOurguy<_at_>ourdomain.com>
Subject: Returned email: Open gym

>
>This is an informative message sent by email.ourdomain.com.
>
>The server was not able to deliver your email message
>
> Subject: Open gym
> Date: Wed, 4 Nov 2015 10:16:47 -0600
>
>
>
>to the following addresses:
>
> <"someone<_at_>lphs.org"> (email.ourdomain.com: Host not found)
> <"someone<_at_>sbcglobal.net"> (email.ourdomain.com: Host not found)
> <"someone<_at_>oldworldind.com"> (email.ourdomain.com: Host not found)
> <"someone<_at_>aol.com"> (email.ourdomain.com: Host not found)
> <"someone<_at_>SKF.COM"> (email.ourdomain.com: Host not found)
> <"someone<_at_>gmail.com"> (email.ourdomain.com: Host not found)X-Footer:
>dXBzdGFnaW5nLmNvbQ==
>User-Agent: Microsoft-MacOutlook/14.10.0.110310
>Date: Wed, 4 Nov 2015 10:16:47 -0600
>Subject: Open gym
>Message-ID: <D25F8B8F.25EF4%jOurguy<_at_>ourdomain.com>
>Thread-Topic: Open gym
>Mime-version: 1.0
>Importance: Normal
>X-Priority: 3
>Thread-Index: AZ2x3tU+NGZhZTkyOGJjOTRhYmJhYg==
>From: John Ourguy <jOurguy<_at_>ourdomain.com>
>To: "\"someone@lphs.org\"" <"someone<_at_>lphs.org">, John Ourguy
> <jOurguy<_at_>ourdomain.com>, "someone, Greg"
><gregory.stebbins<_at_>commscope.com>,
> "\"someone@sbcglobal.net\"" <"someone<_at_>sbcglobal.net">,
> "\"someone@oldworldind.com\"" <"someone<_at_>oldworldind.com">, pearsall
> <someone@comcast.net>, Stacy <someone<_at_>yahoo.com>,
> "\"someone@aol.com\"" <"someone<_at_>aol.com">,
>"\"someone<_at_>SKF.COM\""
> <"someone@SKF.COM">, "\"someone@gmail.com\"" <"someone<_at_>gmail.com">,
> Kari someone <someone<_at_>YAHOO.COM>
>Content-Type: multipart/alternative; boundary="=-0/ZXSg+4M4I8Yth4g4qD"
  •  
Pavel Dobry (Kerio)

Messages: 5240
Karma: 251
Send a private message to this user
Looks like his group contains invalid email addresses, eg. "someone<_at_>lphs.org". There should be no quotation marks.
Previous Topic: Backup Compression
Next Topic: Domain Name Change?
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sun May 28 12:40:21 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00776 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.