Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Control » https and dc++
  •  
InFlame

Messages: 3
Karma: 0
Send a private message to this user
hi

i'm ousing the win route 6.0.1 trial version and i have a problem with https and dc++.
even if i will connect to a https website (for example home banking page) it doesnt load the website. i dont know why. https is allowed, i think.
the same problem have i with dc++. when i connect to a server, it displayd that:
*** Connecting to ****...
*** Connected
than nothing.

what is wrong?? i dont konw
please help me!!
thanks a lot in advance
Previous Topic: Macintosh HTTP athentication
Next Topic: KWF 6.0.x and windows xp pro sp2 problems?
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sat Nov 18 09:40:28 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00399 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.