Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Kerio Connect Account Assistant (Multiple Accounts not configuring)
  •  
DaveS

Messages: 3
Karma: 0
Send a private message to this user
Hi All

I wonder if someone could help me. I have two domains mail hosted on our Kerio Connect Server 9.0.1 (394)

I can only seem to use the Kerio Connect Account Assistant on one of the accounts.

For example I go through the process of installing the assistant from mail.account1.com and everything loads fine. I then download the installer from mail.account2.com and go through the same process. However it then removes the profile for mail.account1.com

Is anyone else noticing this?

I only updated to 9.0.1 (394) last night so that may have something to do with it as I'm sure it worked previously.

Any pointers would be appreciated.

Many Thanks

Dave
Previous Topic: Multiple Postboxes in Outlook Connector Offline Edition
Next Topic: GoldMine
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sun Jan 22 21:25:21 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00795 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.