Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Workspace » OSX 10.11 secure connection
  •  
fishtech

Messages: 583
Karma: 14
Send a private message to this user
Is anybody successfully using https connections with OSX 10.11 ?

Thanks,

ft.
  •  
Bo Reeze

Messages: 2
Karma: 0
Send a private message to this user
Hi,
everything works fine with EC and ALL browsers (Safari, FF 46.0.1, GC 49) - I don't care about the browser warning since it does not affect the operability.

You need to change the SSL protocol to TLSv1 (=disables v2) in the server.xml file as described here
--> forums.kerio.com/mv/msg/28189/118814/#msg_118814
omg, I am not allowed to send links :-/
Anyhow lookout for "Poodle Workaround"
Cheers*Bo Reeze
Previous Topic: SSl 3 security broken with OSX 10.11 el capitain
Next Topic: Poodle Workaround
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Tue Jan 24 02:01:10 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00816 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.