Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Control » Web Interface Started Bound to Address (Please somebody give me a solution ASAP)
  •  
M.Toqeer

Messages: 9
Karma: 0
Send a private message to this user
Hi all, i am facing a problem, everything is working fine and all of a sudden netwrok becomes too slow and when i saw debug log i saw
[05/Mar/2016 13:47:36] Service "WebInterface" started, bound to address 115.186.58.123

above ip is of my isp ip

What should i do and why does it happen?

[Updated on: Mon, 07 March 2016 05:17]

  •  
Criesx

Messages: 5
Karma: 0
Send a private message to this user
Go and check if there are any unknown processes running on the background which may cause that slow internet. If there are, disable them to see if it works or not
Previous Topic: can't change ip
Next Topic: Kerio Control in VLAN and cisco Router and Firewall enviromnet
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sat May 27 04:23:48 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.01320 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.