Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Host not found)
  •  
evanssean

Messages: 8
Karma: 1
Send a private message to this user
All of a sudden with no changes we are getting multiple (Host not found) messages on our server.

We use google's and open dns. On the server I have no problem resolving the addresses using nslookup or ping. Just today all of a sudden we are having problems.

Any ideas what is going on? Sometimes it resolves sometimes it does not.
Previous Topic: Does KIMT work to migrate from one domain in Kerio to another?
Next Topic: upgrade from v8 to v9
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sun Aug 20 13:56:18 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00386 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.