Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Control » https website is not accessible after enabling HTTPS filtering
  •  
nmm4829

Messages: 31
Karma: 0
Send a private message to this user
hello

in my test hyper-v lab, i deployed 3 VMS :

vm1 LAN client
VM2 (kerio control )
VM3 (external HTTPS web server with self-signed certificate)


https filtering is enabled.

both kerio control and client has trust with the website's certificate

but when i from LAN client browse to https://external-vm , i get "page can't be displayed"


the log file is attached.



thanks in advanced

  • Attachment: debug.log.txt
    (Size: 19.53KB, Downloaded 140 times)
  •  
Zdenek Samuel (Kerio)

Messages: 558
Karma: 22
Send a private message to this user
Hi, please contact our technical support here: http://www.kerio.com/support/technical-support. Thanks.

[Updated on: Tue, 05 April 2016 11:53]


Zdenek Samuel
Director of QA
Kerio Technologies
Previous Topic: load balance issue
Next Topic: Wireless AP
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sat Nov 18 09:31:26 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00672 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.