Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Empfange keine Mails mehr seit Windows 10
  •  
reimundko

Messages: 5
Karma: -5
Send a private message to this user
Habe folgendes Problem.
Habe den Kerio Mailserver 6
Hat alles geklappt bisher.

Windows 10 instaliert.

Alles wieder drauf.
Mails kann ich senden.

Habe einen Acount bei dyndns.org

Bei googlemail habe ich eine Weiterleitung zu meiner Domain.
privat.dyndns.org

Aus dem Internet kann ich auf den Server zugreifen.
Allerdings kommen keine mails an die von Google weitergeleitet werden.

Die Mails die ich per reimund<_at_>privat.dyndns.org sende kommen allerdings an.
Woran kann das liegen ?
  •  
Carsten Maas (Kerio)

Messages: 247
Karma: 27
Send a private message to this user
Please rephrase your question in English.

Carsten Maas
Senior Technical Marketing Engineer
Kerio Technologies

Kerio Deutschland youtube Channel
http://www.youtube.com/KerioDeutschland
Previous Topic: Server configuration problem
Next Topic: KOC 9.0.2 (749) & Outlook 2007 - Problem with Outlook
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sat Aug 19 01:55:44 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00361 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.