Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Restart needed to see kerioantispam debug messages
  •  
Will Mayall

Messages: 177
Karma: 10
Send a private message to this user
Very minor, but after adding the Kerio Antispam license, the debug log would not show the kerioantispam debug messages. Restarting Kerio Connect fixed the issue.
  •  
curmudgeon

Messages: 36
Karma: 0
Send a private message to this user
Also found out the hard way that you have to use HTTP on port 80 for the service to get downloads
Previous Topic: Kerio 9 Search Subfolders
Next Topic: DNS Entry for Certain Domain
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sun Nov 19 08:05:56 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00429 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.