Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Bad locale name (The language is installed, but still get the error)
  •  
lelsrud

Messages: 13
Karma: 0
Send a private message to this user
Locale support for language nb (nb) is not installed on the system: bad locale name

I get this error message. But the language nb is installed on the server.
We run w2k8 server. What to do?

Thank you in advance for any replies!

LAE
Previous Topic: Chat (XMPP) Room history location?
Next Topic: Full Hard Disk with Virtual Appliance - Anti Spam
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sun Dec 04 17:16:05 CET 2016

Total time taken to generate the page: 0.00590 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.