Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Can't setup server-level autoreply
  •  
s_tristan

Messages: 4
Karma: 0
Send a private message to this user
I'm trying to create a server filtering rule as described on example 5 of the KB article Filtering messages on the server
This rule tries to send a autoreply message, but Kerio rejects sending with Status: 5.1.1 550 to send email from a blank sender, enable blank senders
Previous log message shows that From header is empty. But it must be filled with original message To header.
What is wrong?
Previous Topic: OS X Server to Kerio Calendar Migration
Next Topic: Kerio Connect 9.1.0 RC1 - Great Job Kerio Developers
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Fri Dec 02 20:48:50 CET 2016

Total time taken to generate the page: 0.00818 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.