Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Control » Big problem after upgrading from 8.4 to 9.1 (Big problem after upgrading from 8.4 to 9.1)
  •  
satzinger

Messages: 42
Karma: 0
Send a private message to this user
After changing over, many of the users complaint they could not get to the internet.
I have them set up with a non-transparent proxy.
I seems that the proxy does not ask for the password anymore. When I set it to force a login all the time it will work, however, then users started to complain that they cannot see the linked pictures in their email (using outlook).
So I am between a rock and a hard place! Sad

Anybody else experiencing this?
Previous Topic: Kerio Control 9.1.0 build 1087
Next Topic: To edit guest page
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sun Dec 11 10:55:55 CET 2016

Total time taken to generate the page: 0.00306 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.