Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect Multi-Server » Kerio Connect public folders
  •  
Graap-IT

Messages: 3
Karma: 0
Send a private message to this user
Sorry, this Post correctly in Kerio Connect forum, but I can't create Topics in this Forum.

I have a Problem with Public Folders:

About Web access all folders are displayed correctly, but all folders in Outlook not correctly. Some folders are moved into the main level upwards.

Web Access:
-Folder 1
|-Folder 1.1
|-Folder 1.1.1
|-Folder 1.1.2

Outlook:
-Folder 1
|-Folder 1.1
-Folder 1.1.2
-Folder 1.1.1

In Folder 1 I have delete all .fld-Files and restart Kerio Connect, but the problem still exists.

What can I do?

Thanks for Help.
  •  
Graap-IT

Messages: 3
Karma: 0
Send a private message to this user
This topic can be deleted, I have recreated it in Kerio Connect Forum.
Thanks
Previous Topic: Multiple domains and directory servers
Next Topic: Why multi server setup?
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Tue Dec 06 18:51:09 CET 2016

Total time taken to generate the page: 0.00928 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.