Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Statistics Button
  •  
TheMilkMen

Messages: 52
Karma: 3
Send a private message to this user
I've got multiple kerio servers on multiple OS's but they all have a single problem in common.

The statistics button in the admin panel gives a "server not responding" error.

Does anyone have any idea how I might fix this? Nothing is showing up in logs that I can see.

  •  
uwer

Messages: 10
Karma: 1
Send a private message to this user
Most likely your Ad blocker is interfering.

This has been discussed here:
http://forums.kerio.com/mv/msg/31124/130210/#msg_130210
Previous Topic: Items Clean Out
Next Topic: User gets automatic deleted after a certain time // Mailbox still available
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Thu Dec 08 08:51:06 CET 2016

Total time taken to generate the page: 0.00809 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.