Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Multiple recipient IM
  •  
klynde

Messages: 20
Karma: 1
Send a private message to this user
We are having an issue with IM's with multiple recipients.

The message is sent to all recipients, along with a 'Please join me' message but when the recipient clicks on the message it removes all contents and shows 'Empty Chat'.

I am able to create chat rooms and join without issues.

This is using Kerio Connect 8.5.3 and Messages on Mac OS 10.11.6.

Thanks
Previous Topic: Windows Phone can't sync via EAS - Can't manage Mobile Devices
Next Topic: Kerio Anti-spam failed to get license information with result 0xc0000010 (BDANTISPAM_ERROR_CLOUD_NO_
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Tue Dec 06 18:51:05 CET 2016

Total time taken to generate the page: 0.01946 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.