Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Apple Mail 10.11 imap disconnects issues
  •  
andreasw

Messages: 7
Karma: 0
Send a private message to this user
Hi !
We have some customers with a mix of 10.9.10.10 and 10.11 clients connected to Kerio Connect by Secure IMAP.

All clients except the 10.11 works flawless. But the 10.11 clients keeps disconnecting and the exclamation mark appears by the account. If we try to use connection doctor it doesnt connect to the server. No actual errors in the logs on the kerio connect either.

We have disabled the "Automatically detect and maintain account settings" on both imap and smtp.


Anyone with the same problems ?

Previous Topic: Redirect URL
Next Topic: Advice for potential account hack
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sun Dec 11 14:43:12 CET 2016

Total time taken to generate the page: 0.02062 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.