Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Control » AD deleted users not found (Active Directory users been delted appear in the debug as not found)
  •  
jose.rojas

Messages: 6
Karma: 0
Send a private message to this user
Hi all,

I can see in the debug section lots of entries about user not found. The problem is that these users have been deleted from the Active Directory. Why they still appear on the Kerio debug section?

I've got the latest firmaware 9.1.4 build 1535
and please see the attached file for the entries.

I also detach and rejoin to the domain.

Thanks

  • Attachment: Capture.PNG
    (Size: 25.74KB, Downloaded 19 times)

[Updated on: Fri, 04 November 2016 10:46]

Previous Topic: User Authentication won't show up
Next Topic: Initialization error: Unable to initialize driver
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sat Dec 03 22:50:53 CET 2016

Total time taken to generate the page: 0.00729 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.