Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Chat function in 9.2
  •  
bssalex

Messages: 11
Karma: 0
Send a private message to this user
Hi folks.

following problem I had. Kerio update to 9.2 and now i want to use the chat fuction. In our enterprise we use chrome enterprise as standard web browser.

In some cases and wiht some employees, the status switch automatically to "Offline" an i have no idea why. But when i use IE everything is fine.

On the mail server, the debug los show this:
{websocket} Attempt to establish WebSocket connection failed: unauthorized connection.

Abd i have no idea why. Unfortunately Google could not help me either.

Am grateful for every idea.

Greetz Alex
Previous Topic: Kerio Connect app inline images and edit as new
Next Topic: How to block failed SMTP login attempts
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Fri Dec 02 20:51:51 CET 2016

Total time taken to generate the page: 0.00801 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.