Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Deutschsprachige Kerio User Foren » DE Kerio Connect » Formatierung in Mails
  •  
oliver.s

Messages: 1
Karma: 0
Send a private message to this user
Hallo zusammen,

ich habe folgendes Problem:
Seit dem Update von 9.0.1 haben manche User das Problem, das sie eine Mail bekommen und die Formatierung nicht stimmt.
Dann klicken sie die Mail an, klicken aus der Mail raus, warten 10Minuten und klicken wieder rein.
Daraufhin wird die Mail wieder richtig angezeigt.
Wenn die Mail mit der falschen Formatierung weitergeleitet wird, ist diese immernoch falsch.
Im Webbrowser wird die Mail richtig angezeigt

Letzte Woche habe ich dann auf 9.2 geupdatet, aber das Problem besteht immernoch.
Verwendet wird Office 2016 und 2013

Ich hoffe mir kann jemand helfen
Previous Topic: Differentielles Restore möglich?
Next Topic: Lizenz wärend Migration zwei mal registrieren
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Tue Dec 06 03:57:21 CET 2016

Total time taken to generate the page: 0.00805 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.