Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Problem Adding Domain
  •  
HenningS

Messages: 1
Karma: 0
Send a private message to this user
Hello,
Sorry for my english...

after Upgrade to 9.2 i try to add a new local domain.

After click OK. i saw "saving...." an then i got "Der Server reagiert nicht"/Server is not responding?

Domain is not saved.

any idea?

i already restarted the server.. Send/Receive/Outlook Clients working fine

Regards Henning
Previous Topic: Kerio email password linked to domain user password
Next Topic: Can I use Windows Server 2008R2 Backup?
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Tue Dec 06 18:55:29 CET 2016

Total time taken to generate the page: 0.00788 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.