Home » Kerio User Forums » Kerio Operator » Voicemail not working for a user
  •  
fishtech

Messages: 522
Karma: 16
Send a private message to this user
HI,

My personal account can't receive voicemail right now. Instead of an inbound user ending up at voicemail prompt they are disconnected.

I have 40 users on my server. I seem to be the only user experiencing this problem.

In Operator's Error log I see:

[16/Mar/2017 11:44:07] Asterisk: ast_mkdir '/var/spool/asterisk/voicemail/sip-locals/509/tmp' failed: Input/output error
[16/Mar/2017 11:44:07] Asterisk: Failed to make directory (/var/spool/asterisk/voicemail/sip-locals/509/temp)
[16/Mar/2017 11:44:33] Asterisk: ast_mkdir '/var/spool/asterisk/voicemail/sip-locals/509/tmp' failed: Input/output error
[16/Mar/2017 11:44:33] Asterisk: Failed to make directory (/var/spool/asterisk/voicemail/sip-locals/509/temp)
[16/Mar/2017 11:45:57] Asterisk: ast_mkdir '/var/spool/asterisk/voicemail/sip-locals/509/tmp' failed: Input/output error
[16/Mar/2017 11:45:57] Asterisk: Failed to make directory (/var/spool/asterisk/voicemail/sip-locals/509/temp)
[16/Mar/2017 11:47:14] Asterisk: ast_mkdir '/var/spool/asterisk/voicemail/sip-locals/509/tmp' failed: Input/output error
[16/Mar/2017 11:47:14] Asterisk: Failed to make directory (/var/spool/asterisk/voicemail/sip-locals/509/temp)


Thanks,

ft.
  •  
BTentelitech

Messages: 1
Karma: 0
Send a private message to this user
By chance were you able to find a cause for this issue ?

i am receiving a familiar issues.


Failed to make directory (/var/spool/asterisk/voicemail/sip-locals/51/temp)
[28/Feb/2018 11:46:41] Asterisk: ast_mkdir '/var/spool/asterisk/voicemail/sip-locals/24/tmp' failed: Input/output error
  •  
nhoague

Messages: 501
Karma: 20
Send a private message to this user
I found Operator v2.6 was causing issues. I downgraded to 2.5 and no problems since.
  •  
fishtech

Messages: 522
Karma: 16
Send a private message to this user
I think an Operator restart fixed it for me.
I'm on 2.6 now (earlier version when originally posted) and have not had the problem recently
ft.

[Updated on: Fri, 02 March 2018 21:55]

  •  
mwd

Messages: 47
Karma: 7
Send a private message to this user
We've started seeing this issue more. Sometimes a restart doesn't fix it.
  •  
Anonymous
Karma:
ชอบมากค่ะ
Previous Topic: Kerio Operator with Cisco 7961
Next Topic: Is it possible to add cron job at KerioOperator VmWare appliance
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Fri Dec 14 23:26:26 CET 2018

Total time taken to generate the page: 0.81958 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.