Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Control » Web filter disabled after upgrading
  •  
digitaldomus

Messages: 6
Karma: 1
Send a private message to this user
The web filter has stopped working after upgrading to 9.2.1.
The "Enable kerio control web filter" check is enabled, but under it there is a warning "Kerio Control web filter not enabled".
What gone wrong ?

./fa/4618/0/

  • Attachment: webfilter.png
    (Size: 40.14KB, Downloaded 250 times)
  •  
ericbullock

Messages: 41
Karma: 1
Send a private message to this user
I have this same error message on a new NG300 appliance. I have not yet contacted support.

Were you able to resolve YOUR problem?
Previous Topic: Unregistered trial version
Next Topic: web filter has stopped
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Tue Aug 22 03:27:28 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00416 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.