Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » MyKerio » Clone of Kerio Connect show up in Organizations
  •  
grid

Messages: 4
Karma: 0
Send a private message to this user
We have something strange in two different Organizations in myKerio.

A second KerioConnect Instance was showing up named Clone of MyKerioName, but we think that there is no second Instance running.

Is this possibly an error of MyKerio or was really a second Instance of the Mailserver running?
Or should we be concerned about the security of MyKerio?

./fa/4687/0/

./fa/4688/0/

Previous Topic: MyKerio notfications going crazy!
Next Topic: NEW release of MyKerio
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Thu Aug 17 11:31:20 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00380 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.