Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Offline Connector and VPN
  •  
xrated

Messages: 2
Karma: 0
Send a private message to this user
KOC together with Outlook 2016 is used on W7. On LAN everthing works fine but over VPN it shows offline. In KOC settings the user can not connect to server.
However i can ping the server just fine (also via VPN connection), i do suspect the server is blocking the connection because it comes from different subnet (also 192.168.0.0/16 range).
On Kerio Connect 9.2 (Debian appliance version) settings are pretty much default, user has default User Access Policy. What did i miss here?

[Updated on: Fri, 11 August 2017 20:48]

  •  
xrated

Messages: 2
Karma: 0
Send a private message to this user
is this not a common problem?
Previous Topic: "Data not accepted." but works on retry
Next Topic: Why is Kerio Backup SOO SLOOOOW?!
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sun Aug 20 20:58:08 CEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.00336 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.