Home » Kerio User Forums » Kerio Control » VPN Client connection across VPN Tunnel (VPN Client connection to remote site not working)
  •  
TRU_I.T._Guy

Messages: 2
Karma: 0
Send a private message to this user
My main LAN is using 192.168.1.x and so is my network at home. The VPN client connects and gets a 192.168.100.x Both my home and office LAN's have the same default gateway.

Issue 1:
When I connect using the VPN client, I can get to most of my internal network devices, but I cannot connect to devices across my Site-To-Site tunnels.

Issue 2:
If I connect using a Hot Spot.. configured for 172.16.x.x network, thus changing my default gateway. I can connect as above to most devices, but not across the tunnel.

Any suggestions on how to resolve one or both of these.

Thx

Previous Topic: Multiple PPPOPE
Next Topic: Allow only Whatsapp and block websites
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Wed Nov 21 14:46:50 CET 2018

Total time taken to generate the page: 0.91790 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.