Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Control » Kerio Control Webfilter is not activated (Kerio Control Webfilter is not activated, categorization is disabled.)
  •  
PPG

Messages: 85
Karma: 4
Send a private message to this user
Since this afternoon i'm experiencing some strange behaviour. In content filter one of the rules wil not activate. The reason: "Some rules are inactive (Kerio Control Webfilte is disabled.)

When i go to the next Tab which is [Applications and Wen categories] i see the followin (see the attached image).

Any ideas on how to solve this? Or pointers on what to check in the logging?

Thank you for bothering.

[Updated on: Wed, 31 January 2018 18:50]

  •  
Columbia

Messages: 175
Karma: 13
Send a private message to this user
Problems with updates were resolved!
Previous Topic: l2tp
Next Topic: Problem in join to domain controller - kerio control 9.2.4
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Tue Sep 25 00:49:37 CEST 2018

Total time taken to generate the page: 0.73936 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.